ДОНИРАЈ

ЕДУКАТИВНА ПОДРШКА


ФИНАСИСКА ПОДРШКА


ПРЕВЗЕМИ ДОКУМЕНТ ЗА ДОНАЦИЈА


“Ние сме легитимно здружение на граѓани, за вашите донации ќе добиете документ  кој може да помогне за смалување на вашите даноци“