BRIGHT MINDS MACEDONIA

БИСТРИ УМОВИ

Како родители на дете кое уште како мало се натпреварува и е голем љубител на математиката и информатиката, секогаш сме биле тука за да му помогнеме и дадеме се од...
Повеќе

ЛИНК ЗА ДОНАЦИЈА

ЈАВНИ СЕРВИСИ И МЕДИА

ВО МЕДИУМИТЕ

Бесплатен летен камп за младите Информатичари кои ќе ја претставуваат Македонија на претстојните Интернационални Олимпијади по Информатика. Летниот камп започна од 1 јули 2024 год. во Ресорт Магнолија, на Пониква,...
ПРЕГЛЕДАЈ