ДОНАТОРИ

Виста Поинт  ( јануари 2024 )

INT GROUP (декември 2023)

GrabIT ( ноември 2023)

Сетек (септември 2023)

Алмеро (септември 2023)

Бунар ДООЕЛ Гостивар (септември 2023)

Бојан Јовески (септември 2023)

Фондација Заев – Едно општество за сите (септември 2023)

Геерлофс Фриготехника ДООЕЛ (септември 2023)

Станица за технички преглед „Еуроконтрол“ (август 2023)

Анонимен донатор (август 2023)

Ирибов ДОЕЕЛ Виница (август 2023)

Антура (август 2023)

Макпрогрес (јули 2023)

Градоначалник и Општина Кочани (јули 2023)

Кристина Манова (јули 2023)

Печатница Европа 92 (јули 2023)

Алфа Градба Инвестмент ДОЕЕЛ Кочани  (јули 2023)

Алекс-3 ДОЕЕЛ Кочани (јули 2023)

Хотел Брана Градче Кочани (јули 2023)