Здружението „Бистри умови“ со ексклузивно интервју за ТВ СТАР

Здружението „Бистри умови“ за поддршка на талентираните деца и млади. Претседателката Анита Атанасова – Грчев со ексклузивно интервју за ТВ СТАР