Први бесплатни часови по Програмирање за почетници

БИСТРИ УМОВИ (Bright Minds of Macedonia) денес, Недела 05.11.2023 ги реализираше првите бесплатни часови по Програмирање за почетници.
На сите ученици кои денес беа вклучени им посакуваме среќен почеток.
Доколку некој не успеа да се вклучи на часовите и имаше потешкотии со влегувањето во серверот, ве молиме да не контактирате на 078/416-164, за да ви помогнеме

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *